Over de Vrije Mens in Wording

In de nasleep van de zogeheten Coronacrisis wordt het belangrijker dan ooit om het verschil tussen de staatspropaganda van de NOS en het RIVM te onderscheiden van het feitenmateriaal wat in de alternatieve media gepresenteerd wordt.

De paniekzaaierij van de gezagsgetrouwe media wordt gebruikt om onze menselijke samenleving te ontwrichten tot een afstandelijke anderhalve meter samenleving, waarin angst regeert en ongekozen "leiders" steeds meer van onze grondrechten willen afnemen.


Gelukkig worden steeds meer mensen wakker

Niet alleen de boeren, maar ook steeds meer medici, leraren en ook gewone burgers zetten grote kanttekeningen bij het beleid van (bij voorkeur) verplichte vaccinaties, corona-apps, steeds hogere boetes, een destructief klimaatbeleid enz.

Via de Reünie van Vrije Mensen wordt het afnemen van steeds meer grondrechten voor "onze veiligheid" al sinds 2011 met succes onder de aandacht gebracht.
Dat succes stemt tevreden; ook al duiken er geregeld lieden op, die even snel veel geld willen verdienen aan de ontevredenheid van burgers (https://www.youtube.com/watch?v=5O-8pL20390).
Op 13 juli 2020 brachten wij bij rechtbank Arnhem nog de criminele praktijken van de Belastingdienst onder de aandacht gebracht. Over de honderden, zo niet duizenden mensen wiens leven zij geruïneerd hebben, hoeven we hier niks te zeggen.
 

Een in Duitsland al succesvolle werkwijze is door ons naar het Nederlandse rechtsstelsel vertaald en dus ook al in een rechtszaak uitgetest. Het door ons in het Nederlands vertaalde boek "Hintergrundwissen" van Hans Xavier Meier is de basis van de cursus "Vrij Mens in Wording". Want de grootste valkuil zit 'm in het klakkeloos overnemen van de in het boek genoemde voorbeeldbrieven zonder precies te weten waarom de brieven zo opgebouwd zijn. Besef vooral dat werken met deze procedure hetzelfde is als een e-mail versturen; als er ook maar één lettertje in het mailadres fout is, komt de mail niet aan. En dat is wat we natuurlijk niet willen :-) .


Opbouw van de cursus

De cursus is na een algemene introductie opgebouwd uit 6 blokken:

  1. De zekerheidstellingovereenkomst
  2. De geboorteakte en het internationaal geboortecertificaat
  3. De registratie in de Uniform Commercial Code (UCC)
  4. Jouw waardepapier maken
  5. De brief naar de Amerikaanse minister van Financiën
  6. De procedure om jouw geboorteakte voor waarde aan te nemen

In en na blok 6 gaan we de eerste soevereine handelingen verrichten in correspondentie met de Nederlandse Staat. Vanaf hier begint het daadwerkelijk leven van je vrijheid...


Introductievideo


Wat is er nodig:

*) Het boek "Achtergrondkennis" lezen; dat is cruciaal om de blokken te kunnen begrijpen. Dit boek kun je hier gratis downloaden, maar kan ook voor diegene die liever een boek lezen dan van een beeldscherm, op bestelling als drukwerk geleverd.

*) Een budget van ca. € 100,- per mens. Benodigd voor de aanschaf van officiële documenten, 2 vulpennen, stempelinkt, kosten inschrijving UCC, 2 aangetekende brieven e.d.

*) Niet echt benodigd, maar wel handig in het proces; in stap 6  kunnen we gaan deelnemen aan en werken met een soevereine eigen munt.

Doe mee!

 

Menu
Vragen?

Als je een Telegramaccount hebt, kun je me bereiken via een PB.
Of anders per e-mail.